Ammattitaitoinen kuljetusliike - Turku ja naantali

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa kaiken kattavat kuljetuspalvelut Naantalin ja Turun sekä lähikuntien alueilla. Olemme pitkien perinteiden kuljetusliike, joka on toiminut alalla jo yli 50 vuoden ajan. Monipuolinen ja nykyaikainen kuljetuskalustomme mahdollistaa kuljetukset aina lokapalveluista vesikuljetuksiin ja työkoneiden siirroista maansiirtoihin. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yritykset ja taloyhtiötkin sekä julkinen hallinto.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattikuljettajista, joten voit aina luottaa työmme laatuun. Suorittamamme kaivojen tyhjennykset merkitään aina ympäristöviranomaisen jäterekisteriin. Yrityksellämme on myös korkein luottoluokitus (AAA).

Lokapalvelut

Lokapalveluihimme kuuluvat kaivojen sopimustyhjennykset sekä viemärien avaukset, putkistojen kuvaukset ja höyrysulatukset. Tarjoamme myös jätevesipumppaamojen huoltopalvelut. Ota yhteyttä ja sovi kanssamme tyhjennys- tai huoltosopimus, ja hoidamme kaivon tyhjennykset ja pumppaamojen huollot vaivattomasti puolestasi! Lue lokapalveluista lisää!

Kuljetukset

Monipuolinen kuljetuskalustomme mahdollistaa kuljetuspalvelut aina työkoneiden siirroista vesitoimituksiin. Siirrämme työkoneet ja työmaakopit työmaille helposti ja vaivattomasti. Kappaletavarakuljetukset hoidamme joko pakettiautolla tai järeämmällä kalustollamme. Teemme myös vesikuljetukset kaivoihin, uima-altaisiin ja rakennustyömaille. Lue kuljetuspalveluista lisää!

Vaihtolavat

Meiltä saat vaihtolavojen kuljetukset ja vuokraukset helposti ja kätevästi! Vaihtolava on helppo tapa säästää aikaa rakennustyömaalla, remontoinnissa, siivous- tai pihatalkoissa. Toimitamme vaihtolavat kotitalouksien, yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Kaikki jätteet voi laittaa samalla lavalle sekaisin eikä aikaa kulu lajitteluun. Tilaa vaihtolava yhdellä pienellä puhelinsoitolla! Lue vaihtolavoista lisää!

Maa-ainekset

Kauttamme voit tilata kätevästi myös maa-ainekset niin mökille, kotiin tai työmaalle. Kauttamme saat hiekkaa, sepeliä, multaa ja paljon muuta. Meiltä voit tilata maa-ainekset kätevästi toimitettuna. 

Maansiirto

Palveluihimme kuuluvat myös pyörökuormaaja- ja maansiirtotyöt sekä maa-ainesten kuljetukset. Hoidamme niin suuret kuin pienetkin maansiirrot ja lumenajot vuosien kokemuksella. Kuljetamme ja hävitämme myös pilaantuneen maan, esimerkiksi tehtaiden öljyvahinkojen yhteydessä. Lue maansiirrosta lisää!

Kun haluat kuormasi varmasti perille, ota yhteyttä kuljetusalan vankkaan ammattilaiseen. Kuljetusliike J & T Pajunen Oy palvelee Turun ja Naantalin alueilla!

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat