Kuljetuspalvelut Turussa ja Naantalissa

Työkoneiden siirrot ja työmaakopit rakennuksille nopeasti ja luotettavasti? Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa!

Meillä on monipuolinen ja laadukas kuljetuskalusto, jonka avulla kuljetuspalvelumme mahdollistaa niin työkoneiden siirrot kuin vesikuljetuksetkin. Olemme tarjonneet kattavia kuljetuspalveluja jo yli 50 vuoden ajan Naantalin ja Turun seudulla sekä muualla lähialueilla. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Työmaakoppien ja -koneiden kuljetukset

Siirrämme rakennusliikkeiden ja rakennuttajien työkoneet ja työmaakopit kätevästi Turussa, Naantalissa ja lähialueilla. Meillä on monipuolinen tarkoitukseen suunniteltu kuljetuskalusto. Kalustoomme kuuluvat nykyaikaiset ja laadukkaat 3-4-akseliset vaihtolava-autot, joiden kaapelien ja vaijerien avulla lastaamme työkoneet ja työmaakopit kuljetuskaluston päälle.

Rakennustöiden aikataulut ovat usein kiireisiä ja työmaata on pystyttävä vaihtamaan nopeasti. Me hoidamme työkoneiden kuljetukset ilman, että rakennustöiden aikataulu joutuu siitä kärsimään.

Työmaakoppien pohjana on usein lava, jonka päälle kopit on rakennettu. Näin niiden siirtäminen on erittäin helppoa ja lastaaminen nopeaa. Kuljetamme sujuvasti myös erilaiset kappaletavarat.

Työkoneiden kuljetus Turku ja Naantali. J&T Pajunen siirtää työkoneet kätevästi monipuolisella kalustolla.Puhtaan veden kuljetusta Turun lähialueilla tarjoaa Kuljetusliike J & T Pajunen Oy.

Kappaletavarakuljetukset

Tarjoamme kokonaisvaltaista kuljetuspalvelua, joka kattaa myös erilaisten kappaletavaroiden kuljetukset Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa kauemmaksikin. Korkealuokkainen kalustomme mahdollistaa niin suurten ja haastavien kappaletavaroiden kuljetukset kuin pienetkin tavaratoimitukset näppäristä ja nopeasti perille.

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy kuljettaa suuret kappaleet aina työkoneista alkaen vaihtolava-autoilla. Pienet kuljetukset ja kuriirikuljetukset teemme pakettiautolla.

Puhtaan veden kuljetus

Onko kaivosta vesi loppunut? Kestääkö uima-altaan täyttäminen omasta kaivosta liian kauan?

Hoidamme myös erilaiset vesikuljetukset säiliöautollamme Turun ja Naantalin alueilla. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset kotitaloudet ja mökkiläiset kesäaikaan. Kuljetamme vedet kaivoihin ja uima-altaisiin sekä muihin tarpeisiin.

Kaivon tai uima-altaan täyttäminen omasta porakaivosta voi kestää todella kauan, joten vesikuljetus on helppo ja vaivaton ratkaisu. Kuivina kesinä vesikaivot voivat ehtyä, ja silloin voit kutsua apuun vesikuljetuspalvelumme.

Vesikuljetusta tarvitaan usein myös rakennustyömailla. Toimitamme vedet kaikkiin tarpeisiin myös rakennustyömaille, joissa ei ole vielä vesijohtoa. Veden tarve työmaalla voi liittyä betonivalujen tekoon tai muihin rakennustyön vaiheisiin. Myös suuret työkoneet vaativat joskus vesijäähdytystä. Toimitamme veden laadukkaalla ja tilavalla säiliöautollamme kuutioittain ja pumppaamme veden asiakkaan säiliöön, altaaseen, kaivoon tai sopimuksen mukaan muuhun kohteeseen.

Lumenajot ja maansiirrot pyörökuormaajalla

Palveluihimme kuuluvat myös irtotavaran lastaukset, kuten maa-ainesten ja lumen lastaus ja poiskuljetus. Laadukkaan pyörökuormaajan avulla toteutamme lumenajot ja maansiirrot. Meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisista kuljetus- ja maansiirtotöistä. Kesäaikaan kuljetamme sepelit ja muut maa-ainekset asiakkaiden tarpeisiin sekä myös esimerkiksi rakennustyömailta pois.

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa maa-aineskuljetukset ja lumenajot luotettavasti Turun ja Naantalin seudulla. Tarjoamme lumenajoa kotitalouksien lisäksi myös suurempiin kohteisiin, kuten taloyhtiöiden, kauppojen ja yritysten pihoille. Pyörökuormaajan avulla ajamme lumet pihasta ja runsaslumisena talvena kertyvät lumikasatkaan eivät ole ongelma. Palveluumme kuuluu myös lumikuljetukset pois pihoilta ja parkkipaikoilta.

Kun etsit kattavaa ja ammattitaitoista kuljetuspalvelua - luota Kuljetusliike J & T Pajunen Oy:n laatuun ja kokemukseen!

Tilaa kuljetuspalvelu