Lokapalvelut Turussa, Naantalissa ja lähialueella

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa lokapalvelut vankalla ammattitaidolla Turun ja Naantalin seudulla sekä lähikunnissa. Konkreettiseen palvelualueeseemme kuuluvat Turku, Naantali, Merimasku, Rymättylä, Velkua, Raisio, Masku, Nousiainen, Rusko, Mynämäki ja Vahto. Palveluihimme kuuluvat viemärien avaukset ja viemärikuvaukset, viemärin pesut ja likakaivojen tyhjennykset.

Ota yhteyttä!

Ympäristöpalveluja vuodesta 1955

Olemme tarjonneet ympäristöpalveluja jo yli 60 vuoden ajan. Meillä on
nykyaikainen lietteen kuljetuskalusto, jonka avulla hoidamme lokapalvelut luotettavasti aina sovitussa aikataulussa. Lokapalvelumme kattaa niin sopimustyhjennykset kuin yksittäiset toimeksiannot aina viemärien kuvauksista ja sulatuksista putkistojen avauksiin ja huuhteluihin.


Toimipaikkamme sijaitsee Naantalissa, mutta hoidamme lokapalvelut kattavasti Turun talousalueella. Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa luotettavaa palvelua, ja suorittamastamme kaivon tyhjennyksestä tuleekin aina merkintä ympäristöviranomaisten huoltorekisteriin.

Lokakuljetusta.

Palvelut

  • Monipuoliset lokakuljetukset 12–40 m³:n loka-autoilla
  • Viemärin avaus ja huuhtelu vesipaineella
  • Tyhjennyssopimukset
  • Teollisuuden lietteiden kuljetus perävaunuyhdistelmällä, 40 m³
  • Kaivon tyhjennys: umpi- ja saostuskaivot, rasvanerotuskaivot ja hiekanerottimet
  • Viemärin sulatus: ojarumpujen, kaivojen, rakennustyömaiden ym. höyrysulatukset
  • Putkistokuvaus: tallentavalla I-CAM-kamerajärjestelmällä (väri-tv). Putkiston vianpaikannukset kameralla ja ns. putkistotutkalla.
viemärinpesuauto

Viemärin avaus

Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää kattavasti lokapalvelut, kuten tukkiutuneen viemärin avaamisen juuri siihen sopivilla välineillä. Avullamme pääset tukoksesta eroon helposti.

sininen viemäriauto

Viemärikuvaus

Viemärin kuvaus kertoo putkistossa piilevän tukoksen tarkan paikan. Meillä on nykyaikainen viemärikuvauskamera, jonka avulla suoritamme viemärikuvaukset ja selvitämme, missä tukos sijaitsee.

viemärinpesuauto keskellä risteystä

Viemärin pesu

Viemäripesu estää viemärin tukkeutumisen. Hoidamme myös kaivon tyhjennykset, jätevesipumppaamon huollon ja viemäriputkien höyrysulatukset.