Viemärikuvaus Turussa ja lähialueella

Tuliko putkeen tukos, joka pitäisi paikantaa? Teemme viemärikuvaukset Turku–Masku–Naantali–Nousiainen–Rusko-seudulla luotettavasti ja kokemuksella sekä tehokkaasti ja kunnon kalustoa käyttäen. Meillä on nykyaikainen viemärinkuvauskamera, jonka avulla suoritamme viemärikuvaukset ympäri Turun talousaluetta.

Yhteystietomme löydät täältä!

Viemärikuvaus kertoo tukoksen sijainnin

Viemärin kuvaus on olennainen toimenpide viemäriä avatessa. Viemärin kuvaus kertoo putkistossa piilevän tukoksen tarkan paikan. Tämän jälkeen poistamme tukoskohdat ja tarvittaessa hoidamme samalla putkistojen huuhtelut vesipaineella. Putkistokuvaus kertoo myös tarkasti putkistoissa mahdollisesti piilevistä painaumista, rikkoutumista ja muista huomionarvoisista kohdista, jotka mahdollisesti vaativat jatkotoimenpiteitä. 


Viemärikuvaus toteutetaan tallentavalla I-CAM-kamerajärjestelmällä. Se tallentaa luotettavaa värikuvaa ja auttaa huomattavasti erilaisten vikakohtien paikantamisessa putkiston uumenista. Lisäksi kalustoomme kuuluu viemärinkuvauskameran ohella niin sanottu putkistotutka, jonka avulla on myös mahdollista etsiä ongelmakohtia viemäristä tai putkistosta.

Tilaa viemärikuvaus J & T Pajuselta

Kun viemärikuvaus Turussa tarvitsee tekijäänsä, ota turvallisin mielin yhteyttä J & T Pajunen Oy:n asiakaspalveluun ja tiedustele lisää palvelustamme! Olemme aina valmiina suorittamaan viemärien kuvauksia kattavasti koko Turun talousalueella sijaitseville asiakkaille.