Viemärin pesu Turussa, Naantalissa ja lähialueilla

Kaipaako viemäri puhdistusta? Viemärin pesu Turku–Masku–Naantali–Nousiainen–Rusko-alueella onnistuu luotettavan ammattilaisen toteuttamana varmalla otteella. Turun talousalueella viemärit pesee J & T Pajunen Oy vuosien tuomalla kokemuksella ja asianmukaisella kalustolla.

Yhteystietomme

Viemärin pesu ennaltaehkäisee tukoksia

Viemärin pesu ja puhdistus on tärkeää hoitaa kuntoon, sillä viemärit keräävät rasvaa ja sakkaa jatkuvasti käytössä ollessaan. Jos viemärit ehtivät mennä tukkoon asti, aiheutuu siitä ikäviä hajuhaittoja ja pahimmassa tapauksessa mittavien kustannuksien vesivahinko. Siksi viemärin pesu on helpoin tapa ennaltaehkäistä pahempien ongelmien syntymistä. 


Viemärin pesu onnistuu meiltä nopeasti ja tehokkaasti. Kun olemme huuhdelleet putkistot, paranee koko linjan toimivuus huomattavasti. Me olemme hoitaneet viemäreitä kuntoon Turun seudulla niin kauan, että homma onnistuu meiltä rutiininomaisella tehokkuudella tinkimättä silti työn jäljestä tai laadusta tippaakaan.

Kaivon tyhjennys

Hoidamme kaivon tyhjennykset monipuolisella lokakuljetuskalustolla. Pystymme keräämään ja kuljettamaan lietettä jopa 40 kuutiota kerralla. Loka-automme ovat kooltaan 12–40 m³. 


Meillä on kattava osaaminen ja monipuolinen kokemus erilaisten kaivojen tyhjennyksistä. J & T Pajusen palveluihin kuuluvat niin pumppukaivojen, sako- ja umpikaivojen sekä rasvanerotuskaivojen ja hiekanerotuskaivojen tyhjennykset. Tarjoamme kaivojen tyhjennyspalvelut kotitalouksien lisäksi yrityksille. Tyhjennämme myös auton pesupaikkojen ja autopesuloiden sekä autohuoltamoiden kaivot. Suuri kuljetuskalustomme mahdollistaa myös teollisuuskaivojen tyhjennykset.

Jätevesipumppaamon huolto

Jätevesipumppaamon huolto on tärkeä hoitaa tasaisin väliajoin, sillä se tuo huomattavasti kustannussäästöjä pidentämällä laitteiston ikää.
Jätevesipumppaamoon (paineviemäripumppaamo) säännöllinen huolto, pesu ja tyhjennys takaavat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toimivan jätevesihuollon. 


Pumppaamoihin kertyy rasvaa ja muita kiintoaineita, jotka kuluttavat laitteistoa ja tukkivat putkistoa. Säännölliset huoltotyöt auttavat välttämään tukokset. Suosittelemmekin yksityisasiakkaillemme ja
vesiosuuskunnille huoltosopimuksen tekemistä asiantuntijan, eli meidän,
kanssamme.

Höyrysulatukset

Kylmä talvi on omakotitaloasujille haastavaa aikaa. Joskus vesi- ja viemäriputket saattavat jäätyä. Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa putkien höyrysulatukset vankalla ammattitaidolla. Sulatamme kuuman höyryn avulla myös kaivot ja ojarummut sekä sadevesi- ja pintavesikaivot. Höyrysulatus voi olla tarpeen myös rakennusprojektin yhteydessä talviaikaan. Höyrysulatuksen avulla sulatamme kätevästi lumen ja jään, jotka estävät rakennusprojektin etenemisen.

Viemärin pesu ammattitaidolla

Kun epäilet, että viemärissä tai putkistossa on tukoksia tai likaa, rasvaa tai muuta ongelmaa, käänny oitis puoleemme: ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja kerro, miten voisimme auttaa sinua. Viemärin pesu, kuvaus tai avaus hoituvat Turun alueella nopeasti ja varmasti toimestamme!