Lokapalvelut Turku, Naantali ja lähialueet

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa lokapalvelut ja kaivojen tyhjennykset sekä viemärikuvaukset vankalla ammattitaidolla Turun ja Naantalin seudulla sekä lähikunnissa. Konkreettinen palvelualueemme on: Turku, Naantali, Merimasku, Rymättylä, Velkua, Raisio, Masku, Nousiainen, Rusko, Mynämäki ja Vahto.  

Olemme tarjonneet ympäristöpalveluja jo yli 50 vuoden ajan. Meillä on nykyaikainen lietteen kuljetuskalusto, jonka avulla hoidamme lokapalvelut luotettavasti aina sovitussa aikataulussa.  Lokapalvelumme kattaa niin sopimustyhjennykset kuin yksittäiset toimeksiannot aina viemärien kuvauksista ja sulatuksista putkistojen avauksiin ja huuhteluihin. Toimipaikkamme sijaitsee Naantalissa, mutta hoidamme lokapalvelut kattavasti Turun talousalueella.

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja suorittamastamme kaivon tyhjennyksestä tuleekin aina merkintä ympäristöviranomaisten huoltorekisteriin.

Lokapalvelut:

 • Monipuoliset lokakuljetukset 12-40 m3:n loka-autoilla
 • Viemärin avaus ja huuhtelu vesipaineella
 • Tyhjennyssopimukset
 • Teollisuuden lietteiden kuljetus perävaunuyhdistelmällä 40m3 
 • Kaivon tyhjennys
  • Umpi- ja saostuskaivot, rasvanerotuskaivot ja hiekanerottimet
 • Viemärin sulatus
  • Ojarumpujen, kaivojen, rakennustyömaiden ym. höyrysulatukset
 • Putkistokuvaus
  • Tallentavalla I-CAM-kamerajärjestelmällä (väri-tv)
  • putkiston vianpaikannukset kameralla ja ns.putkisto tutkalla.

Lokapalvelut Turku, Naantali ja lähialueet. Kuljetusliike J&T Pajunen tarjoaa lokapalvelut vankalla ammattitaidolla. Kaivon tyhjennys Turku, Naantali ja lähialueet. J&T Pajunen Oy hoitaa kaivon tyhjennykset monipuolisella kalustolla.

Kaivon tyhjennys

Hoidamme kaivon tyhjennykset monipuolisella lokakuljetuskalustolla. Pystymme keräämään ja kuljettamaan lietettä jopa 40 kuutiota kerralla. Loka-automme ovat kooltaan 12-40 m3.

Meillä on kattava osaaminen ja monipuolinen kokemus erilaisten kaivojen tyhjennyksistä. J & T Pajusen palveluihin kuuluvat niin pumppukaivojen, sako- ja umpikaivojen sekä rasvanerotuskaivojen ja hiekanerotuskaivojen tyhjennykset. Tarjoamme kaivojen tyhjennyspalvelut kotitalouksien lisäksi myös yrityksille, tyhjennämme myös auton pesupaikkojen ja autopesuloiden sekä autohuoltamoiden kaivot. Suuri kuljetuskalustomme mahdollistaa myös teollisuuskaivojen tyhjennykset.

Jätevesipumppaamon huolto

Jätevesipumppaamon huolto on tärkeä hoitaa tasaisin väliajoin, sillä se tuo huomattavasti kustannussäästöjä pidentämällä laitteiston ikää. Jätevesipumppaamoon (paineviemäripumppaamo) säännöllinen huolto, pesu ja tyhjennys takaavat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toimivan jätevesihuollon.

Pumppaamoihin kertyy rasvaa ja muita kiintoaineita, jotka kuluttavat laitteistoa ja tukkivat putkistoa. Säännölliset huoltotyöt auttavat välttämään tukokset. Suosittelemmekin yksityisasiakkaillemme ja vesiosuuskunnille huoltosopimuksen tekemistä asiantuntija, eli meidän, kanssamme.

Jätevesipumppaamon huolto Turku, Naantali ja lähialueet. Jätevesipumppaamon säännöllisen huollon tekee J&T Pajunen OyViemärien avaukset ja viemärikuvaukset Turku, Naantali ja lähialueet. J&T Pajunen poistaa tukokset ammattitaidolla.

Viemärikuvaukset

Palveluihimme kuuluvat myös viemärien avaukset ja viemärikuvaukset Turun ja Naantalin alueilla. Poistamme tukokset ammattitaidolla ja hoidamme myös erilaiset putkistojen huuhtelut vesipaineella. Viemäriavausten ja tukosten poiston yhteydessä voimme halutessanne tehdä myös viemärien kuvaukset ja tarkistamme kätevästi samalla mahdolliset putkistojen painaumat ja rikkoutumat.

Viemärikuvauksen toteutamme tallentavalla I-CAM-kamerajärjestelmällä, jolla saamme luotettavaa värikuvaa ja voimme helposti paikantaa vikakohdat. Kalustoomme kuuluu kameralla tehtyjen vianpaikannusten lisäksi myös ns. putkistotutka, jolla voimme viemärien ongelmakohdat.

Höyrysulatukset

Kylmä talvi on omakotitaloasujille haastavaa aikaa. Joskus vesi- ja viemäriputket saattavat jäätyä. Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa putkien höyrysulatukset vankalla ammattitaidolla. Sulatamme kuuman höyryn avulla myös kaivot ja ojarummut sekä sadevesi- ja pintavesikaivot.

Höyrysulatus voi olla tarpeen myös rakennusprojektin yhteydessä talviaikaan. Höyrysulatuksen avulla sulatamme kätevästi lumen ja jään, joka estää rakennusprojektin etenemisen.

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset lokapalvelut Naantalin ja Turun seuduilla, aina kaivojen tyhjennyksistä viemärien avauksiin. Ota yhteyttä! 

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa lokapalvelua Turun seudulla.

Tilaa lokapalvelu