Viemärikuvaus Turku

Tuliko putkeen tukos, joka pitäisi paikantaa? Viemärikuvaus Turku – Masku – Naantali – Nousiainen – Rusko -seudulla tapahtuu luotettavan ja kokeneen ammattilaisen toimesta tehokkaasti ja kunnon kalustoa käyttäen. Meillä on nykyaikainen viemärin kuvaus kamera, jonka avulla suoritamme viemärikuvaukset ympäri Turun talousaluetta.

Viemärin kuvaus on olennainen toimenpide viemäriä avatessa. Viemärin kuvaus kertoo putkistossa piilevän tukoksen tarkan paikan. Tämän jälkeen poistamme tukoskohdat ja tarvittaessa hoidamme samalla putkistojen huuhtelut vesipaineella. Putkistokuvaus kertoo myös tarkasti putkistoissa mahdollisesti piilevistä painaumista, rikkoutumista ja muista huomionarvoisista kohdista, jotka mahdollisesti vaativat jatkotoimenpiteitä.

Viemärikuvaus toteutetaan tallentavalla I-CAM -kamerajärjestelmällä. Se tallentaa luotettavaa värikuvaa ja auttaa huomattavasti erilaisten vikakohtien paikantamisessa putkiston uumenista. Lisäksi kalustoomme kuuluu viemärin kuvaus kameran ohella niin sanottu putkistotutka, jonka avulla on myös mahdollista etsiä ongelmakohtia viemäristä tai putkistosta.

Tilaa viemärikuvaus J & T Pajuselta

Kun viemärikuvaus Turussa tarvitsee tekijäänsä, ota turvallisin mielin yhteyttä J & T Pajunen Oy:n asiakaspalveluun ja tiedustele lisää palvelustamme! Olemme aina valmiina suorittamaan viemärien kuvauksia kattavasti koko Turun talousalueella sijaitseville asiakkaille. 

Ota yhteyttä