Maa-aines Turku ja Naantali - Tilaa maa- ja kiviaines meiltä!

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy toimittaa maa-ainekset luotettavasti ja ripeästi Turun ja Naantalin alueella. Meiltä saat niin hiekan, soran, sepelin, mullan, kuorikatteen, täytemaan ja luonnonkivet - kaikki tarvitsemasi maa-ainekset eri käyttötarkoituksiin, juuri tarvitsemissasi määrissä. Lue lisää toimittamistamme maa-aineksista ja niiden lukuisista käyttömahdollisuuksista tältä sivulta, ota yhteyttä ja tilaa maa-aineskuljetus suoraan kotiisi tai rakennustyömaalle meiltä! 

Maa-aines Turku ja Naantali. Multa, kuorikate, täytemaa, luonnonkivi, hiekka, sora, sepeliHiekka ja sora Turku ja Naantali. J&T Pajunen toimittaa hiekkaa ja soraa rakennusliikkeille, urakoitsijoille sekä yksityisille.

Hiekka ja sora toimivat rakennus- ja täyteaineina uimarannoilta salaojituksiin

Hiekkaa ja soraa toimitamme mm. rakennusliikkeille, urakoitsijoille sekä yksityisille rakentajille moneen eri käyttöön. Rakennustyömailla hiekkaa ja soraa käytetään erittäin monessa paikassa, alkaen betonin valmistuksesta. Hiekkakuljetukset työmaille ovat meille päivittäisiä ja viikoittaisia rutiinikuljetuksia. Uimarantahiekkaa toimitamme yksityisasiakkaiden mökeille sekä kotirannoille, mutta myös kunnille ja kaupungeille tai leirintäalueille, jotka kunnostavat uimarantojaan. Kunnat ja kaupungit tilaavat meiltä hiekkaa myös leikkikentille, ja taloyhtiöt sekä yksityisasiakkaat tilaavat hiekkaa hiekkalaatikkoon lasten leikkejä varten.

Salaojituksen yhteydessä tarvitaan hiekkaa, mutta toimitamme myös salaojasoraa, joka saattaa sopia salaojitusprojektiin esimerkiksi sepeliä paremmin. Suodatusominaisuus on tärkeä myös uuden jätevesiasetuksen myötä lokakaivoissa käytettävälle hiekkasuodatukselle. Lisäksi toimittamaamme hiekkaa käytetään asennushiekkana monenlaisissa kohteissa, esimerkiksi pihalaattoja asennettaessa tai nurmikon ilmaamiseen.  Toimitamme myös kevytsoraa eli Leca-soraa, jota käytetään mm. mullan kuohkeuttajana sekä lämmöneristeenä esimerkiksi perustuksissa tai tasakatoilla.

Sepeli on yleinen maa-aines pihoille, teille ja rakennustyömaille

Sepeli on erittäin yleinen maa-aines monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Pihasepeli on tuttu ja tilattu tuote niin taloyhtiöiden, omakotiasujien sekä mökkeilijöiden pihoille. Tienhoitokunnat, jotka huolehtivat yksityisteiden kunnossapidosta, tilaavat sepeliä tienhoitoon. Hiekkateitä kunnostetaan ja tasoitetaan laittamalla uusi kerros sepeliä vanhan, kuluneen ja kuoppaisen tien päälle. Sepeliä käytetään myös talvisin hiekoitukseen. Hiekoitussepeliä meiltä tilaavat lukuisat hiekoitusta tekevät huoltoyhtiöt.

Toimitamme sepeliä suuria määriä myös rakennusprojekteihin työmaille. Rakennussepeli on erittäin käytetty maa-aines työmailla esimerkiksi salaojituksessa, anturoissa ja monessa muussa kohteessa. Nykyään sepeliä käytetään rakennustyömailla jopa enemmän, kuin hiekkaa ja soraa. Tilaa sepelikuljetus J & T Pajuselta, toimitamme sepelikuormat Turun ja Naantalin alueella!

Multaa istutuksille, nurmikon pohjaksi ja puutarhaan

Multaa toimitamme etenkin keväällä, mutta myös muina vuodenaikoina. Multaa tilaavat esimerkiksi yksityisasiakkaat omakotitalojensa pihoille sekä taloyhtiöt kerrostalojen ja rivitalojen pihoille. Istutusmulta ja puutarhamulta antavat mehevän pohjan erilaisille kasveille ja kukille. Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta uudelle nurmikollesi. Tilaa multakuorma J & T Pajunen Oy:ltä, toimitamme multakuormat Turun ja Naantalin alueella juuri sinne, minne sinä haluat!

Kuorikate ja multa Turku, Naantali. J&T Pajunen toimittaa multakuormat sekä kuorikatteet kasvualustan suojaksi.

Kuorikate pitää kosteuden ja hillitsee rikkaruohojen kasvua

Kuorikate levitetään erilaisten kasvien, pensaiden ja istutusten multakerroksen päälle. Kuorikate eli kuorike on puunkuorta. Sitä kutsutaan myös usein nimillä hake tai pelkkä kate, ja sen käytöllä on monia hyviä puolia. Puutarhan kuorikate pensaan juurella pitää hyvin kosteuden allaan, joten multa pysyy kuohkeana ja kosteana kuumallakin säällä. Kuorike estää myös rikkaruohojen kasvun ja tunkemisen ikävästi kukkapenkistä ylös. Lisäksi se näyttää usein miellyttävämmältä ja siistimmältä kasvien helmassa, kuin pelkkä multakerros. Hanki siis puutarha- ja pihakasveille kaunis ja hyödyllinen kate ja tee kuorikatetilaus J & T Pajuselta. Toimitamme kuorikkeet puutarhan kasvienne kasvualustan suojaksi Turun ja Naantalin alueella.

Täytemaata teiden pohjaksi ja pihojen tasoitukseen

Toimitamme myös edullista täytemaata niin rakennusliikkeille kuin yksityiskäyttöön. Rakennusliikkeet käyttävät täytemaata esimerkiksi parkkialueiden alla. Parkkipaikka tasoitetaan ja korotetaan haluttuun korkeuteen kantavan täytemaan avulla. Myös erilaisissa muissa tien- ja asfaltintekotöissä käytetään edullista täytemaata, joka tulee kalliimpien murskeiden alle.

Yksityisasiakkaat tilaavat täytemaata mm. pihatöihin, pihan tasoitukseen ja nurmikon alle. Mikä tahansa tarpeesi olikaan, tilaa edullista täytemaata suoraan haluamaasi kohteeseen toimitettuna J & T Pajuselta. Toimitamme täytemaan asiakkaillemme Turun ja Naantalin alueella.

Luonnonkiveä pihalle ja puutarhaan

Nykyään luonnonkiveä käytetään runsaasti koristekivinä pihoilla, esimerkiksi reunakivinä puutarhassa tai nurmikon reunalla. Luonnonkivestä saa myös kauniit ja persoonalliset muurikivet ja mielenkiintoisen epäsymmetriset mukulakivet pihakivetykseen. Luonnonkivi rakennusmateriaalina puutarhassa on myös ekologinen valinta, sillä kivet tuodaan usein lähiseudun louhoksilta tai rakennustyömailta. Luonnonkivi on monipuolinen materiaali puutarhan ja pihan koristelussa.

J & T Pajuselta saat kotiisi toimitettuna niin koristekivet, muurikivet, pihakivet nurmikon reunakivet kuin mukulakivet, ja rakennat kauniit kivimuurit, pihatiet, pengerrykset ja reunukset niin pieneen kuin suureenkin pihaan. Toimitamme luonnonkiveä asiakkaillemme Turun ja Naantalin seudulla. 

Nouto toimipisteestämme

Voit myös noutaa hiekat ja luonnonkivet toimipisteestämme esimerkiksi. ha-peräkärryllä.

Auton tarpeessa?

Vuokraamme autoja tunti- ja urakkatöihin.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!     

Tilaa maa-ainesta!