Hiekkaa Turku

Hiekkaa Turku – Masku – Naantali – Nousiainen – Rusko -seudulla on kaikkein kätevintä hankkia tilaamalla haluamasi kokoinen erä suoraan haluamaasi osoitteeseen toimitettuna. Paikallisesti palveleva J & T Pajunen Oy on Turun alueella ja lähikunnissa toimiva maa-ainesmyyntiin ja -kuljetuksiin erikoistunut alan yritys.

Meiltä hiekkaa tilaavat muun muassa seudulla toimivat rakennusalan yritykset ja -urakoitsijat, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet. Voit tilata meiltä hiekkaa hiekkalaatikkoon, hiekkaa työmaalle – käytännössä toimitamme hiekkaa mihin tahansa tarkoitukseen, ja saat meiltä niin pienemmät kuin isommatkin erät, ihan oman tarpeesi mukaan.

Hiekka on tarvittava materiaali esimerkiksi uimarannoilla (uimarantahiekka), jota toimitamme kunnille, kaupungeille ja leirintäalueille sekä yksityishenkilöille mökki- ja kotirantojen ehostukseen. Kunnat ja kaupungit tilaavat lisäksi leikkikenttähiekkaa. Kuten huomaat, hiekka taipuu moneen tarkoitukseen ja sitä tarvitsevat lähes kaikki.

Tilaa hiekkakuorma J & T Pajuselta

Turussa hiekkaa toimittaa luotettavasti ja asiantuntevasti alalla jo vuosia toiminut J & T Pajunen Oy. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa: kun hiekkaa on saatava vähän tai paljon mutta nopeasti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, pyydä tarjous ja tee tilauksesi vaikka heti. 

Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset

Ota yhteyttä