Kuorikate Turku

Kuorikate Turku - Naantali - Masku - Nousiainen - Rusko -alueella on helpoin hankkia tilaamalla se meiltä. Kuorikate eli kuorike on erinomaista tavaraa hillitsemään rikkaruohojen kasvua ja pitämään kosteutta. Kuorikate levitetään kasvien multakerrosten päälle, eli esimerkiksi pensaiden, puiden, kukkien ja muiden juurelle niin että se peittää mullan alleen. Kuorikate on puhdasta puunkuorta, eli luonteeltaan täysin ympäristöystävällistä – usein kuorikatetta kutsutaan myös nimityksellä hake tai kate, mutta ne tarkoittavat samaa asiaa.

Kuorikatteen käyttö kannattaa, sillä puutarhassa se pitää pensaan juurille siroteltuna kosteuden allaan, jotta multa pysyy kuohkean kosteana myös kuumemmillakin keleillä ja hellesäällä. Lisäksi kuorike, eli kuorikate, estää rikkaruohojen kasvamisen, sillä ne eivät pääse tunkemaan katekerroksen läpi – kuorikatteen levittämällä kukkapenkit, pensaiden alustat ja muut kasvit pysyvät siis siistimmän näköisenä ja helppohoitoisena.

Tilaa kuorikate J & T Pajuselta

Kuorikatetta Turun seudulla myy ja toimittaa J & T Pajunen Oy, niin isompina kuin pienempinäkin erinä. Ota meihin yhteyttä kun olet vailla kuoriketta, tee tilauskesi ja anna ammattimiestemme toimittaa lasti suoraan haluamaasi osoitteeseen haluamanasi ajankohtana. Kun kuorike suojaa kasviesi kasvualustaa, se helpottaa huomattavasti kasvien hoitoa ja näyttää paremmalta kuin pelkkä multakerros. 

Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset

Ota yhteyttä