Tilaa meiltä multaa Turkuun tai lähikuntiin

Multaa Turku – Masku – Naantali - Nousiainen - Rusko -alueella ja lähiseuduilla toimittaa luotettavasti J & T Pajunen Oy. Olipa haussa sitten nurmikkomulta tai puutarhamulta, meiltä saat multaa toimitettuna suoraan haluamaasi osoitteeseen niin pienempänä kuin isompanakin multakuormana. Multalavallinen tuodaan paikalle silloin kun itse haluat, eli multakuormien kuljetustoimintamme perustuu joustavaan asiakaslähtöisyyteen.

Multaa meiltä tilaavat sekä yksityiset kotitaloudet että esimerkiksi taloyhtiöt omille pihoilleen, lähinnä pääsääntöisesti nurmikkomultaa ja puutarhamultaa pihanlaittoa varten. Myös rakennusalalla toimivat yritykset hankkivat jonkin verran multakuormia meiltä. Toimitamme kuitenkin maa-ainesta kaikille halukkaille tahoille Turun seudulla.

Multakuljetus suoritetaan nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustollamme, eli toimitusvarmuus meillä on kärkitasoa. Ammattitaitoiset kuskimme huolehtivat siitä, että kuormat tuodaan paikalle silloin kun on sovittu – laadukas palvelu ja luotettavuus ovatkin varsin tärkeitä asioita yrityksellemme aivan kaikessa tekemisessämme.

Multaa edullisesti J & T Pajuselta

Kun siis tarvitset multaa Turun alueella, tee tilauksesi J & T Pajunen Oy:ltä. Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin erät multaa eri käyttötarkoituksiin, aina kilpailukykyisellä hinnalla ja suoraan haluamaasi osoitteeseen toimitettuna. Se on täyttä palvelua. 

Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset

Ota yhteyttä