Soraa Turku

Soraa Turku – Masku – Naantali – Nousiainen – Rusko -alueella on helpointa tilata suoraan alan paikallisesti palvelevalta ammattilaiselta. Sora on monikäyttöinen maa-aines, jota toimitamme esimerkiksi seudun rakennusliikkeille ja urakoitsijoille sekä myös yksityisille rakentajille, sillä se soveltuu eri paikkoihin ja käyttötarkoituksiin mainiosti. Kuljetamme soraa seudun rakennustyömaille käytännössä päivittäin ja viikoittain, sillä sora on yksi eniten tilatuimmista maa-aineista.

Soraa menee rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden ohella myös muille sitä tarvitseville tahoille, kuten yksityisille kotitalouksille sekä julkiselle sektorille – lisäksi esimerkiksi salaojitusten yhteydessä käytetään nykyään pääsääntöisesti salaojasoraa, sillä se sopii useimmissa kohteissa urakkaan paremmin kuin tavanomainen sepeli. Niin ikään soran suodatusominaisuus on tärkeää, sillä uuden jätevesiasetuksen tultua voimaan lokakaivoissa on käytettävä hiekkasuodatusta.

Tilaa sorakuorma J & T Pajuselta

Kun tarvitset pienemmän tai isommankin kuorman hyvää soraa Turun seudulla tai lähikuntien alueella, ota oitis yhteyttä paikallisesti palvelevan J & T Pajunen Oy:n asiakaspalveluun ja pyydä rohkeasti tarjousta sorakuormasta. Me toimitamme sen perille haluamaasi osoitteeseen luotettavasti sovittuna ajankohtana, sillä meillä maa-ainesten toimitusvarmuus on ehdotonta huippuluokkaa. 

Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset

Ota yhteyttä