Maa-aines Turussa ja Naantalissa perille kuljetettuna

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy toimittaa maa-ainekset luotettavasti ja ripeästi Turun ja Naantalin alueella. Meiltä löydät niin hiekan, soran, sepelin, mullan, kuorikatteen, täytemaan kuin luonnonkivet – kaikki tarvitsemasi maa-ainekset eri käyttötarkoituksiin, juuri tarvitsemissasi määrissä. Lue lisää toimittamistamme maa-aineksista ja niiden lukuisista käyttömahdollisuuksista tältä sivulta. Meiltä saat maa-aineskuljetuksen suoraan kotiisi tai rakennustyömaalle!

Tilaa meiltä!
rekka kippaa maa-ainesta

Täytemaata teiden pohjaksi ja pihojen tasoitukseen

Toimitamme myös edullista täytemaata niin rakennusliikkeille kuin yksityiskäyttöön. Rakennusliikkeet käyttävät täytemaata esimerkiksi parkkialueiden alla. Parkkipaikka tasoitetaan ja korotetaan haluttuun korkeuteen kantavan täytemaan avulla. Myös muissa tien- ja asfaltintekotöissä käytetään edullista täytemaata, joka tulee kalliimpien murskeiden alle.


Yksityisasiakkaat tilaavat täytemaata mm. pihatöihin, pihan tasoitukseen ja nurmikon alle. Mikä tahansa tarpeesi olikaan, tilaa edullista täytemaata suoraan haluamaasi kohteeseen toimitettuna J & T Pajuselta. Toimitamme täytemaan asiakkaillemme Turun ja Naantalin alueella.

luonnonkiviä pihalla

Luonnonkiveä pihalle ja puutarhaan

Nykyään luonnonkiveä käytetään runsaasti koristekivinä pihoilla,
esimerkiksi reunakivinä puutarhassa tai nurmikon reunalla.
Luonnonkivestä saa myös kauniit ja persoonalliset muurikivet. Luonnonkivi on myös ekologinen rakennusmateriaalivalinta puutarhassa, sillä kivet tuodaan usein lähiseudun louhoksilta tai rakennustyömailta. Luonnonkivi on monipuolinen materiaali puutarhan ja pihan koristelussa.


J & T Pajuselta saat kotiisi toimitettuna koristekivet, muurikivet, pihakivet, nurmikon reunakivet sekä pihatiet, pengerrykset ja reunukset niin pieneen kuin suureenkin pihaan. Toimitamme luonnonkiveä asiakkaillemme Turun ja Naantalin seudulla.

multaa peräkärryssä

Multa

Toimitamme multaa etenkin keväällä, mutta myös muina vuodenaikoina. Istutusmulta ja puutarhamulta antavat mehevän pohjan erilaisille kasveille ja kukille. Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta uudelle nurmikollesi. Toimitamme multakuormat Turun ja Naantalin alueella juuri sinne, minne sinä haluat!

kuorikatetta kassissa

Kuorikate

Kuorikate pensaan juurella pitää kosteuden hyvin allaan, jolloin multa pysyy kuohkeana ja kosteana kuumallakin säällä. Kuorike estää myös rikkaruohojen kasvun kukkapenkissä. Lisäksi se näyttää usein miellyttävämmältä ja siistimmältä kasvien helmassa kuin multakerros. Toimitamme kuorikkeet Turun ja Naantalin alueella.

Sepeliä.

Sepeli

Sepeli on erittäin yleinen maa-aines monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Toimitamme pihasepelit niin taloyhtiöiden, omakotiasujien kuin mökkeilijöiden pihoille ja sepelit tienhoitoon tienhoitokunnille. Meiltä saa myös hiekoitussepelit ja rakennussepelit. Toimitamme sepelikuormat Turun ja Naantalin alueella!

sorakasat pihalla

Sora

Toimitamme soraa mm. rakennusliikkeille, urakoitsijoille ja yksityisille rakentajille moneen eri käyttöön. Meiltä löytyvät sora betoninvalmistukseen ja salaojitussora salaojitusprojektiin. Toimitamme myös kevytsoraa eli Leca-soraa, jota käytetään mm. mullan kuohkeuttajana ja lämmöneristeenä esimerkiksi perustuksissa tai tasakatoilla.

hiekkakasa lumisessa maisemassa

Hiekka

Toimitamme hiekkaa moniin tarkoituksiin, kuten betoninvalmistukseen, salaojitukseen, lokakaivojen hiekkasuodatuksiin ja asennushiekaksi pihalaattojen asennukseen ja nurmikkojen ilmaamiseen. Meiltä löytyy myös hiekkaa yksityisasiakkaiden mökkien ja kotien uimarannoille, kuntien ja kaupunkien leikkikentille ja taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden hiekkalaatikkoihin.

Myös nouto toimipisteestämme ja auto vuokralle

Voit myös noutaa hiekat ja luonnonkivet toimipisteestämme esimerkiksi ha-peräkärryllä. Auton tarpeessa? Vuokraamme autoja kuljettajan kanssa tunti- ja urakkatöihin.