Hiekkaa Naantalin ja Turun seudulla

Hiekkaa ja soraa Turku–Masku–Naantali–Nousiainen–Rusko-seudulla on kaikkein kätevintä hankkia tilaamalla haluamasi kokoinen erä suoraan haluamaasi osoitteeseen toimitettuna. Paikallisesti palveleva J & T Pajunen Oy on Turun alueella ja lähikunnissa toimiva maa-ainesmyyntiin ja -kuljetuksiin erikoistunut alan yritys.

Tilaa hiekka meiltä!

Hiekkaa ja soraa moneen eri tarkoitukseen

 Voit tilata hiekkaa meiltä esimerkiksi hiekkalaatikkoon tai työmaalle. Hiekka on tarvittava materiaali myös uimarannoilla. Toimitamme uimarantahiekkaa kunnille, kaupungeille ja leirintäalueille sekä yksityishenkilöille mökki- ja kotirantojen ehostukseen. Kunnat ja kaupungit tilaavat lisäksi leikkikenttähiekkaa. Kuten huomaat, hiekka taipuu moneen tarkoitukseen ja sitä tarvitsevat lähes kaikki. Käytännössä toimitamme hiekkaa mihin tahansa tarkoitukseen, ja saat meiltä niin pienemmät kuin isommatkin erät oman tarpeesi mukaan.

Tilaa hiekkakuorma J & T Pajuselta

Turussa hiekkaa toimittaa luotettavasti ja asiantuntevasti alalla jo vuosia toiminut J & T Pajunen Oy. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa: kun hiekkaa on saatava vähän tai paljon mutta nopeasti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, pyydä tarjous ja tee tilauksesi vaikka heti. Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset. Toimitamme multaa, kuorikatetta, sepeliä, soraa, täytemaata ja luonnonkiviä.