Kuorikate Turussa, Naantalissa ja lähiseudulla

Helpoin tapa hankkia kuorikate Turku–Naantali–Masku–Nousiainen–Rusko-alueella on tilata se meiltä. Kuorikate eli kuorike hillitsee erinomaisesti rikkaruohojen kasvua ja pitää kosteutta. Kuorikate levitetään kasvien multakerrosten päälle eli esimerkiksi pensaiden, puiden, kukkien ja muiden kasvien juurelle, niin että se peittää mullan alleen. Kuorikate on puhdasta puunkuorta eli luonteeltaan täysin ympäristöystävällistä. Usein kuorikatetta kutsutaan myös nimityksellä hake tai kate, ne tarkoittavat samaa asiaa.

Tilaa kuorikate meiltä!

Kuorikatteen käyttö kannattaa

Kuorikatteen käyttö kannattaa, sillä se pitää esimerkiksi pensaan
juurille siroteltuna kosteuden allaan. Näin multa pysyy kuohkean
kosteana myös kuumemmilla keleillä ja hellesäällä. Lisäksi kuorike eli kuorikate estää rikkaruohojen kasvamisen, sillä ne eivät pääse tunkemaan katekerroksen läpi. Kuorikatteen avulla kukkapenkit, pensaiden alustat ja muut kasvit pysyvät siis siistimmän näköisenä ja helppohoitoisena.

Tilaa kuorikate J & T Pajuselta

Kuorikatetta Turun seudulla myy ja toimittaa J & T Pajunen Oy niin isompina kuin pienempinäkin erinä. Ota meihin yhteyttä, kun olet vailla kuoriketta, tee tilauksesi ja anna ammattimiestemme toimittaa lasti suoraan haluamaasi osoitteeseen haluamanasi ajankohtana. Kun kuorike suojaa kasviesi kasvualustaa, se helpottaa huomattavasti kasvien hoitoa ja näyttää paremmalta kuin pelkkä multakerros. Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset: multa, sepeli, sora, hiekka, täytemaa ja luonnonkivet.