Tilaa meiltä multaa Turkuun ja lähikuntiin

Multaa Turku–Masku–Naantali–Nousiainen–Rusko-alueella ja lähiseuduilla toimittaa luotettavasti J & T Pajunen Oy. Olipa haussa sitten nurmikkomulta tai puutarhamulta, meiltä saat multaa toimitettuna suoraan haluamaasi osoitteeseen niin pienempänä kuin isompanakin multakuormana. Multalavallinen tuodaan paikalle silloin, kun itse haluat; multakuormien kuljetustoimintamme perustuu joustavaan asiakaslähtöisyyteen.

Ota yhteyttä ja tilaa multa meiltä!

Toimitusvarmuus kärkitasoa

Muun muassa yksityiset kotitaloudet ja taloyhtiöt tilaavat multaa meiltä omille pihoilleen, lähinnä nurmikkomultaa ja puutarhamultaa pihanlaittoa varten. Myös rakennusalalla toimivat yritykset hankkivat jonkin verran multakuormia meiltä. Toimitamme kuitenkin maa-ainesta kaikille halukkaille tahoille Turun seudulla. 


Multakuljetus suoritetaan nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla, ja toimitusvarmuutemme onkin alan kärkitasoa. Ammattitaitoiset kuskimme huolehtivat siitä, että kuormat tuodaan paikalle silloin, kun on sovittu – laadukas palvelu ja luotettavuus ovat tärkeitä asioita yrityksellemme aivan kaikessa tekemisessämme.

Multaa edullisesti J & T Pajuselta

Kun tarvitset multaa Turun alueella, tee tilauksesi J & T Pajunen Oy:ltä. Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin multaerät eri käyttötarkoituksiin, aina kilpailukykyisellä hinnalla ja suoraan haluamaasi osoitteeseen toimitettuna. Se on täyttä palvelua. Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset: kuorikate, sepeli, sora, hiekka, täytemaa ja luonnonkivet.

Koko maa-ainesvalikoimamme