Sepeli Naantalin ja Turun seudulla

Sepeli on helpointa hankkia Turku–Naantali–Masku–Nousiainen–Rusko-alueella tilaamalla halutun kokoinen erä paikallisesti palvelevalta ammattilaiselta. Sepelin hinta meiltä tilattuna on aina kilpailukykyinen, joten pyydä rohkeasti tarjous, kun olet sepeliä vailla!

Tilaa sepeli J & T Pajuselta

Sepeli soveltuu moneen

Sepeli, eräs yleisimmistä maa-aineksista, soveltuu erinomaisesti
moniin eri käyttötarkoituksiin. Pihasepeli on tuttu ja turvallinen
tuote,  kun tarkoituksena on pistää pihat ja tiet kuntoon. 


Sepeliä menee runsaasti myös eri tiehoitokunnille tienhoidollisiin käyttötarkoituksiin, sillä sepelin avulla hoidetaan sora- ja hiekkateitä. Sen avulla tasoitetaan ja kunnostetaan vanha, kulunut ja kuoppainen tie pistämälle päälle reilu annos uutta sepeliä – se peittää kuopat, montut ja nimismiehenkiharat tehokkaasti. Talvisin puolestaan seudulla toimivat huoltoyhtiöt tilaavat hiekoitussepeliä liukkauden poistoon. 


Sepeli on maa-aines, jota kuluu lisäksi rakennustyömailla muun muassa salaojituksissa, anturoissa ja muissa vastaavissa kohteissa. Nykyään sepeli onkin huomattavasti suositumpaa rakennustyömaakäytössä kuin hiekka tai sora.

Tilaa sepeliä pihalle, tielle tai työmaalle

Kun tarvitset sepeliä Turussa tai naapurikuntien alueella mihin tahansa käyttötarkoitukseen, saat tilattua sitä palvelevalta J & T Pajunen Oy:ltä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous meiltä! Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset: multa, kuorikate, sora, hiekka, täytemaa ja luonnonkivet.

Täältä löydät yhteystietomme