Soraa Naantalin ja Turun alueella

Tilaa soraa kätevästi Turku–Masku–Naantali–Nousiainen–Rusko-alueella suoraan alan paikallisesti palvelevalta ammattilaiselta. Sora on monikäyttöinen maa-aines, joka soveltuu eri paikkoihin ja käyttötarkoituksiin mainiosti. Toimitamme soraa esimerkiksi seudun rakennusliikkeille ja urakoitsijoille sekä yksityisille rakentajille. Kuljetamme soraa seudun rakennustyömaille käytännössä päivittäin ja viikoittain, sillä sora on yksi eniten tilatuimmista maa-aineista.

Ota yhteyttä ja tilaa soraa!

Soraa yritysten ja kotitalouksien tarpeisiin

Soraa menee rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden lisäksi muille sitä tarvitseville tahoille, kuten yksityisille kotitalouksille sekä julkiselle sektorille. Lisäksi esimerkiksi salaojitusten yhteydessä käytetään nykyään pääsääntöisesti salaojasoraa, sillä se sopii useimmissa kohteissa urakkaan paremmin kuin tavanomainen sepeli. Niin ikään soran suodatusominaisuus on tärkeää, sillä uuden jätevesiasetuksen tultua voimaan lokakaivoissa on käytettävä hiekkasuodatusta.

Tilaa sorakuorma J & T Pajuselta

Kun tarvitset pienemmän tai isommankin kuorman hyvää soraa Turun seudulla tai lähikuntien alueella, ota oitis yhteyttä paikallisesti palvelevan J & T Pajunen Oy:n asiakaspalveluun ja pyydä rohkeasti tarjousta sorakuormasta. Me toimitamme sen perille haluamaasi osoitteeseen luotettavasti sovittuna ajankohtana, sillä meillä maa-ainesten toimitusvarmuus on ehdotonta huippuluokkaa. Tilaa meiltä myös muut maa-ainekset: mullan, kuorikatteen, sepelin, hiekan, täytemaan ja luonnonkivet.