Maansiirto Turussa ja Naantalissa

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa myös maansiirtotyöt vankalla kokemuksella. Olemme tarjonneet kuljetuspalveluja Turun ja Naantalin seuduilla jo yli 50 vuoden ajan, joten voit taatusti luottaa kokemukseemme ja korkeaan työnlaatuumme.

Erilaisten kuljetusten lisäksi, pystymme toteuttamaan vaativatkin maansiirtoprojektit nykyaikaisella ja monipuolisella maansiirtokalustolla. Olemme laajentaneet toimintamme kattamaan myös suuret maansiirrot, joista meille on kertynyt kokemusta jo yli 12 vuotta. Teemme maansiirrot ja maa-ainesten kuljetukset ammattitaidolla.

Maansiirto Turku, Naantali. Maansiirtotyöt vankalla kokemuksella tarjoaa J&T Pajunen Oy.Maansiirtoprojekti Turku, Naantali. J&T Pajunen hoitaa vaativatkin maansiirtotyöt nykyaikaisella kalustolla.

Pilaantuneen maan siirto

Maansiirtopalveluihimme kuuluvat myös erilaiset pilaantuneen maan siirrot. Pilaantunut maa liittyy yleensä öljyvahinkojen yhteyteen tai esimerkiksi huoltoasemiin. Tehdasalueiden öljyvahinkojen jälkeen pilaantunut maa on kuljetettava pois ja hävitettä. Kuljetamme pilaantuneen maa-aineksen myös huoltamoiden ja huoltoasemien purkujen yhteydessä. Esimerkiksi mittarikentän alueen vanha maa on ajettava pois ja tuotava puhdasta maata tilalle.

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy tarjoaa kattavaa maansiirtoa Turun ja Naantalin seuduilla, ota yhteyttä!

Maansiirtopalvelut Turku, Naantali. J&T Pajunen kuljettaa pilaantunen maa-aineksen pois

Tilaa maansiirtoa!