Vaihtolavat Turun, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen
alueella saat meiltä.

Vaihtolavat sopivat jätteiden keräämiseen monissa erilaisissa kohteissa. Vaihtolavat Turun, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueella saat kuljetusliike J & T Pajunen Oy:ltä. Kauttamme saat 10–40 kuution roskalavat taloyhtiöiden talkoisiin, rakennustyömaille sekä teollisuuden ja yritysten tarpeisiin. Lavat sopivat myös kierrätyslavoiksi esimerkiksi puulle, lasille, metallille, betonille, risuille tai pahville.

Ota yhteyttä ja vuokraa vaihtolavat!

Vaihtolavan vuokraus

Vaihtolavan vuokraus on helppo ja kätevä tapa säästää aikaa ja vaivaa rakennustyömaalla, remontoinnissa tai vaikkapa siivoustalkoiden yhteydessä. Vuokrauspalvelumme sisältää vaihtolavan kuljetuksen kohteeseen ja täyden lavan noudon pois. Vaihtolavapalvelu on tehty sinulle erittäin helpoksi, sillä saat erilaiset lavat vain yhdellä puhelinsoitolla. Tutustu lisää tarjoamiimme vaihtolavoihin ja vuokraa itsellesi sopivin vaihtoehto.

Vaihtolavan kustannukset

Vaihtolavasta tulee käytännössä kahdentyyppisiä kustannuksia vuokraajalle. Ensimmäisenä ovat vaihtolavan kuljetukseen ja vuokraukseen liittyvät kustannukset. Toisena ovat jäteasemamaksuista koituvat kustannukset. 


Kuljetuksista ja vuokra-ajasta koostuvista kustannuksista voi sopia tapauskohtaisesti kuljetusliikkeen eli meidän kanssamme. Jätemaksut puolestaan riippuvat täysin siitä, mitä jätelajia lavalla on. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että lajittelee jätteet jo niiden syntypaikassa. Näin pystytään minimoimaan kaikkein kalleimman jätteen eli sekajätteen määrä. Esimerkiksi käyttämällä kierrätyslavaa voit säästää todella huimia summia jäteasemamaksuissa.