Vaihtolava Turku ja Naantali - JT-Pajunen vuokraa

Vaihtolava sopii  jätteiden keräämiseen monissa erilaissa kohteissa. Vaihtolava on kätevä vaihtoehto jätteiden varastointiin rakennustyömailla, varastoissa tai taloyhtiön siivoustalkoiden yhteydessä.  Turun ja Naantalin alueella vaihtolavat saat kuljetusliike J & T Pajunen Oy:ltä. Kauttamme saat 10-40 kuution roskalavat taloyhtiöiden talkoisiin, rakennustyömaille sekä teollisuuden ja yritysten tarpeisiin. Lavat sopivat myös kierrätyslavoiksi esimerkiksi puulle, lasille, metallille, betonille, risuille tai pahville.

Vaihtolavan vuokraus

Vaihtolavan vuokraus on helppo ja kätevä tapa säästää aikaa ja vaivaa rakennustyömaalla, remontoinnissa tai vaikkapa siivoustalkoiden yhteydessä. Vuokrauspalvelumme sisältää vaihtolavan kuljetuksen kohteeseen ja täyden lavan noudon pois. Vaihtolavapalvelu on tehty sinulle erittäin helpoksi, sillä saat erilaiset lavat vain yhdellä puhelinsoitolla. Tutustu lisää tarjoamiimme vaihtolavoihin ja vuokraa itsellesi sopivin vaihtoehto. 

Roskalava Turku ja Naantali. J&T Pajunen Oy vuokraa roskalavat talkoisiin, yksityisille ja työmaalle.Vaihtolavan vuokraus Turku ja Naantali.Vuokrapalvelu sisältää vaihtolavan kuljetuksen ja täyden lavan noudon. Kysy lisää J&T Pajunen Oy:ltä

Roskalava taloyhtiön talkoisiin tai työmaalle

Roskalava on erityisen kätevä ja helppo vaihtoehto silloin, kun jätteitä ei voida helposti lajitella. Esimerkiksi rakennuksilla syntyvä purkujäte on monesti sekalaista jätettä. Roskalavan ylivoimainen etu on helppous ja yksinkertaisuus, sillä lavalle voidaan laittaa monenlaisia jätteitä. Kaikki jätteet voidaan laittaa samalle lavalle sekaisin, eikä ylimääräistä aikaa kulu lajitteluun. Roskalava tuodaan suoraan tontille ja se noudetaan sen täytyttyä. Roskalava sopii mainiosti esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin, yksityisille remontoijille tai rakennuttajan työmaalle.   

Lue lisää roskalavan vuokraamisesta täältä >>

Kierrätyslava rakennustyömaalle

Kierrätyslava on mainio vaihtoehto rakennustyömaille, taloyhtiöiden talkoisiin tai remontteihin silloin, kun jätettä syntyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut on huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi roskalavassa. Kierrätyslavan käyttö säästää työmaalla selvää rahaa. Ainoastaan roskalavan käytöstä tulee todella nopeasti paljon hintaa, jos esimerkiksi puutavara ja betoni sotketaan. Sekajätteestä saattaa tulla lavalle nopeasti todella paljon painoa, jolloin hinta voi jopa 5-kertaistua kierrätyslavaan verrattuna . Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin!

Lue lisää kierrätyslavan vuokraamisesta täältä >>

Vaihtolavan kustannukset

Vaihtolavasta tulee käytännössä kahdentyyppisiä kustannuksia vuokraajalle. Ensinnäkin on vaihtolavan kuljetukseen ja vuokraukseen liittyvät kustannukset. Toiseksi on jäteasemamaksuista koituvat kustannukset. Kuljetuksista ja vuokra-ajasta koostuvista kustannuksista voi sopia tapauskohtaisesti kuljetusliikkeen - eli siis meidän kanssa. Jätemaksut puolestaan riippuvat täysin siitä, että mitä jätelajia lavalla on. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että lajittelee jätteet jo niiden syntypaikassa. Näin pystytään minimoimaan sen kaikkein kalleimman jätteen eli sekajätteen määrä. Esimerkiksi käyttämällä kierrätyslavaa, voit säästää todella huimia summia jäteasemamaksuissa. 

Vaihtolavakuljetukset

Tarjoamme monipuolista kuljetuspalvelua 3-4-akselisella vaihtolava-autolla. Kuljetamme koneet, työmaakopit ja kappaletavarat, sekä vuokraamiamme lavoja asiakkaiden kohteisiin tai tyhjennämme asiakkaidemme omia lavoja. Kuljetamme myös työmaakoneita ja työmaakoppeja sekä kaikenkokoista kappaletavaraa vaihtolavojemme kyydissä. 

Lue lisää vaihtolavakuljetuksista täältä >>

Pyörökuormaajapalvelut

Teemme erilaiset pyörökuormaajatyöt ammattitaidolla. Pyörökuormaajan varusteisiin kuuluu trukkipiikit, kauha ja tulostava vaaka. Hoidamme esimerkiksi lumen ja maa-aineksen kuormaukset ja muut kuljetusurakat.

Tilaa vaihtolava