Kierrätyslavat Turussa ja lähiseudulla

Kierrätyslava on mainio vaihtoehto rakennustyömaille, taloyhtiöiden talkoisiin tai remontteihin silloin, kun jätettä syntyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut on huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi roskalavan maksut. Kierrätyslavan tilaat kätevästi Turussa, Naantalissa ja lähiseudulla Kuljetusliike J & T Pajunen Oy:ltä! 


Kierrätyslavojen vuokrauksessa on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Kun jätettä on paljon, yleinen ratkaisu on kerätä erilaiset jätteet eri lavoille. Uusi kiinnostava vaihtoehto on kierrätyslava, jossa on 2–3 osastoa eri materiaaleille. Jaetun lavan avulla ei tarvitse tilata useita lavoja, jos haluaa kierrättää. Aina ei edes tule tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen.

Tilaa kierrätyslava!

Kierrätyslava työmaalle

Kierrätyslavan käyttö työmaalla säästää selvää rahaa. Pelkän roskalavan käyttö saattaa olla varsin kallista, jos esimerkiksi puutavara ja betoni sotketaan. Sekajäte kerryttää nopeasti lavan painoa, jolloin hinta voi jopa viisinkertaistua kierrätyslavaan verrattuna. Kierrättäminen on myös hyväksi yrityksen brändille.

Kierrätyslava taloyhtiön talkoisiin

Uusi kiinnostava vaihtoehto taloyhtiöiden talkoisiin on kierrätyslava, jossa on 2–3 osastoa eri materiaaleille. Aina ei tule tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen eri materiaaleja, mutta jätettä on kuitenkin paljon. Jaetun lavan avulla ei tarvitse tilata useita lavoja, jos haluaa kierrättää. Kierrätyslavan avulla taloyhtiönkin on helppo toimia vastuullisesti ja kierrättää jätteet oikeisiin kierrätyspaikkoihin.

Kierrätyslava remonttijätettä varten

Remontoinnissa syntyy usein paljon jätettä erilaisista materiaaleista. Kaiken jätteen laittaminen samalle lavalle saattaa nostaa kierrätysmaksut korkeiksi, varsinkin jos lavalle kertyy paljon painoa. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi tavallisen roskalavan kierrätysmaksut. Jos jätettä syntyy paljon, voi lavoja tilata useampia eri materiaaleja varten. Toisaalta, jos kyseessä on pienempi remontti, hyvä vaihtoehto on tilata käyttöön kierrätyslava, jossa on 2–3 osastoa eri materiaaleille. Aina remontista ei synny tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen eri materiaaleja.