Kierrätyslava Turku ja Naantali

Kierrätyslava on mainio vaihtoehto rakennustyömaille, taloyhtiöiden talkoisiin tai remontteihin silloin, kun jätettä syntyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut on huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi roskalavassa. Kierrätyslavojen vuokrauksessa on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Kun jätettä on paljon, yleinen ratkaisu on kerätä erilaiset jätteet eri lavoille. Uusi kiinnostava vaihtoehto on kierrätyslava, jossa on 2-3 osastoa eri materiaaleille. Jaetun lavan avulla ei tarvitse tilata useita lavoja, jos haluaa kierrättää. Aina ei tule tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen.

Kierrätyslava työmaalle

Kierrätyslavan käyttö säästää työmaalla selvää rahaa. Ainoastaan roskalavan käytöstä tulee todella nopeasti paljon hintaa, jos esimerkiksi puutavara ja betoni sotketaan. Sekajätteestä saattaa tulla lavalle nopeasti todella paljon painoa, jolloin hinta voi jopa 5-kertaistua kierrätyslavaan verrattuna. Kierrättäminen on myös hyvä yrityksen brändille.

Kierrätyslava Turku ja Naantali. J&T Pajunen Oy vuokraa kierrätyslavat työmaille, taloyhtiöille sekä remontteihin.

Kierrätyslava taloyhtiön talkoisiin

Uusi kiinnostava vaihtoehto taloyhtiöiden talkoisiin on kierrätyslava, jossa on 2-3 osastoa eri materiaaleille. Aina ei tule tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen eri materiaaleja, mutta jätettä on kuitenkin paljon. Jaetun lavan avulla ei tarvitse tilata useita lavoja, jos haluaa kierrättää. Kierrätyslavan avulla taloyhtiönkin on helppo toimia vastuullisesti ja kierrättää jätteet oikeisiin kierrätyspaikkoihin.

Kierrätyslava remonttijätettä varten

Remontoinnissa syntyy usein paljon monenlaista jätettä erilaisista materiaaleista. Kaiken jätteen laittaminen samalle lavalle saattaa nostaa kierrätysmaksut korkeiksi, varsinkin jos painoa lavalle kertyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi roskalavassa. Jos jätettä syntyy paljon, voi lavoja tilata useampia eri materiaaleja varten. Toisaalta, jos kyseessä on pienempi remontti, hyvä vaihtoehto on tilata käyttöön kierrätyslava, jossa on 2-3 osastoa eri materiaaleille. Aina remontista ei synny tarpeeksi jätettä, jotta saisi useamman lavan täyteen eri materiaaleja. 

<< Takaisin Vaihtolavat-sivulle

Tilaa vaihtolava