Roskalava Turku ja Naantali

Roskalava on erityisen kätevä ja helppo vaihtoehto silloin, kun jätteitä ei voida helposti lajitella. Esimerkiksi rakennuksilla syntyvä purkujäte on monesti sekalaista jätettä. Roskalavan ylivoimainen etu on helppous ja yksinkertaisuus, sillä lavalle voidaan laittaa monenlaisia jätteitä. Kaikki jätteet voidaan laittaa samalle lavalle sekaisin, eikä ylimääräistä aikaa kulu lajitteluun. Vaihtolava tuodaan suoraan tontille ja se noudetaan sen täytyttyä. Roskalava sopii mainiosti esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin, yksityisille remontoijille tai rakennuttajan työmaalle.   

Roskalavat

  • Taloyhtiön talkoisiin
  • Rakennustyömaille
  • Yksityisille ja remontoijille

Roskalava taloyhtiön talkoisiin syksyllä tai keväällä

Roskalavan käyttö on erinomainen vaihtoehto taloyhtiön tai pihamaan talkoisiin. Lavalle voidaan kerätä puujätettä, roskia tai lehtiä, mitä ikinä tontilta tarvitseekin kärrätä pois. Lavalle sopivat esimerkiksi kaadetut puut tai piharemontista syntyvät jätteet. Vuokralava säästää kaikkien aikaa ja hermoja, sillä lavan käyttäminen on tehty erittäin helpoksi. Roskalavan tilaaminen onnistuu yhdellä puhelinsoitolla ja sen täytyttyä noudamme sen pois.   

Roskalava työmaalle rakennuttajille

Roskalava on erinomainen vaihtoehto myös rakennustyömaalle. Esimerkiksi työmaalla saattaa tulla purkutyö, jossa on vaikea erotella puujätettä ja betonia tai muuta sekajätettä. Lisäksi uuden rakentamisessa syntyy jätettä, jota saattaa olla vaikea sijoittaa muulle kuin roskalavalle. Vuokralavalle voidaan laittaa kaikki kaatopaikalle menevä jäte, mikä säästää lajitteluun kuluvaa aikaa ja nopeuttaa osaltaan purkutöitä. Vuokralavan tuominen tai nouto onnistuu kätevästi yhdellä puhelinsoitolla.

Yksityisille remontoijille

Remontointi saattaa olla stressaavaa puuhaa. Roskalavan tilaaminen remonttikohteeseen säästää remontoijan aikaa ja vaivaa, kun rakennusjätteen voi helposti heittää suoraan lavalle, ilman aikaa vievää lajittelua. Lavalle sopivat kaikki erilaiset jätteet aina puutavarasta betoniin ja muovijätteeseen. Vuokralava on kätevä käyttää, sillä lavan tilaaminen onnistuu helposti yhdellä puhelinsoitolla. Lavan täytyttyä noudamme vuokralavan pois.  

<< Takaisin Vaihtolavat-sivulle

Tilaa vaihtolava