Roskalavat Turussa, Naantalissa ja lähiseudulla

Roskalava on erityisen kätevä ja helppo vaihtoehto silloin, kun jätteitä ei voida helposti lajitella. Esimerkiksi rakennuksilla syntyvä purkujäte on monesti sekalaista jätettä. Roskalavan tilaat kätevästi Turun, Naantalin ja lähiseudun alueella Kuljetusliike J & T Pajunen Oy:ltä! Roskalavan ylivoimaisia etuja ovat helppous ja yksinkertaisuus, sillä lavalle voidaan laittaa monenlaisia jätteitä sekaisin, eikä ylimääräistä aikaa kulu lajitteluun. Vaihtolava tuodaan suoraan tontille, ja se noudetaan lavan täytyttyä. Roskalava sopii mainiosti esimerkiksi taloyhtiön talkoisiin, yksityisille remontoijille tai rakennuttajan työmaalle.

Ota yhteyttä ja tilaa roskalava!

Roskalava taloyhtiön talkoisiin syksyllä tai keväällä

Roskalavan käyttö on erinomainen vaihtoehto taloyhtiön tai pihamaan talkoisiin. Lavalle voidaan kerätä puujätettä, roskia tai lehtiä, tai mitä ikinä tontilta tarvitseekin kärrätä pois. Lavalle sopivat esimerkiksi kaadetut puut tai piharemontista syntyvät jätteet. Vuokralava säästää kaikkien aikaa ja hermoja, sillä lavan käyttäminen on tehty erittäin helpoksi. Roskalavan tilaaminen onnistuu yhdellä puhelinsoitolla, ja lavan täytyttyä noudamme sen pois.

Roskalava työmaalle rakennuttajille

Roskalava on erinomainen vaihtoehto myös rakennustyömaalle. Esimerkiksi työmaalla saattaa tulla purkutyö, jossa on vaikea erotella puujätettä ja betonia tai muuta sekajätettä. Lisäksi uuden rakentamisessa syntyy jätettä, jota saattaa olla vaikea sijoittaa muulle kuin roskalavalle. Vuokralavalle voidaan laittaa kaikki kaatopaikalle menevä jäte, mikä säästää lajitteluun kuluvaa aikaa ja nopeuttaa osaltaan purkutöitä. Vuokralavan tuominen ja nouto onnistuvat kätevästi yhdellä puhelinsoitolla.

Yksityisille remontoijille

Remontointi saattaa olla stressaavaa puuhaa. Roskalavan tilaaminen remonttikohteeseen säästää remontoijan aikaa ja vaivaa, kun rakennusjätteen voi helposti heittää suoraan lavalle ilman aikaa vievää lajittelua. Lavalle sopivat kaikki erilaiset jätteet aina puutavarasta betoniin ja muovijätteeseen. Vuokralavaa on kätevä käyttää, sillä lavan tilaaminen onnistuu helposti yhdellä puhelinsoitolla. Lavan täytyttyä noudamme sen pois.