Vaihtolavakuljetukset Turku ja Naantali

Tarjoamme monipuolista kuljetuspalvelua 3-4-akselisella vaihtolava-autolla. Kuljetamme koneet, työmaakopit ja kappaletavarat, sekä kuljetamme vuokraamiamme lavoja asiakkaiden kohteisiin tai tyhjennämme asiakkaidemme omia lavoja, mm. kierrätys- ja roskalavoja. Kuljetamme myös työmaakoneita ja työmaakoppeja kaikenlaisille työmaille. Kuljetamme myös kaikenkokoista kappaletavaraa vaihtolavojemme kyydissä. Kuljetettavat tavarat kiinnitetään vaihtolavaan ja lava nostetaan auton kyytiin. Ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat kuljettaa kaikenlaiset tavarat perille, tehokkaasti ja turvallisesti.

Vaihtolavat nopeasti

Rakennustyömaalla saattaa tulla tilanne, että tarvitaan nopeasti uusia lavoja rakennusjätteille. Toimitamme jokaiselle työmaalle tai taloyhtiön talkoisiin roskalavat tai kierrätyslavat. Roskalava on erityisen kätevä ja helppo vaihtoehto silloin, kun jätteitä ei voida helposti lajitella. Esimerkiksi rakennuksilla syntyvä purkujäte on monesti sekalaista jätettä. Roskalavan ylivoimainen etu on helppous ja yksinkertaisuus, sillä lavalle voidaan laittaa monenlaisia jätteitä. Kaikki jätteet voidaan laittaa samalle lavalle sekaisin, eikä ylimääräistä aikaa kulu lajitteluun.

Kierrätyslava on mainio vaihtoehto rakennustyömaille, taloyhtiöiden talkoisiin tai remontteihin silloin, kun jätettä syntyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut on huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi roskalavassa. Kierrätyslavojen vuokrauksessa on olemassa erilaisia vaihtoehtoja

Vaihtolavakuljetukset Turku ja Naantali.  J&T Pajunen Oy tarjoaa monipuolista kuljestuapalvelua ammattitaidolla.

Luotettava kuljetuskalusto

Käyttämämme kuljetuskalusto edustaa alan korkeimpia standardeja. Kalustomme kuljettaa suuremmatkin kappaletavarat, vaihtolavat ja kierrätyslavat vaivattomasti. Oli kysymys sitten vaikkapa kaivurista tai työmaakopista, uudenaikainen kalustomme suoriutuu urakasta varmuudella. Lastaaminen ja purku onnistuvat vaivattomasti: kuljetettavat tavarat kiinnitetään vaihtolavaan ja lava nostetaan auton kyytiin.

Ammattitaitoiset kuljettajat

Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat tavarat kohteeseen aina sovitussa aikataulussa, varmasti ja tehokkaasti. Kuljetamme koneet, työmaakopit ja kappaletavara, sekä kuljetamme vuokraamiamme lavoja asiakkaiden kohteisiin tai tyhjennämme asiakkaidemme omia lavoja, mm. kierrätys- ja roskalavoja. Kuljetamme myös työmaakoneita ja työmaakoppeja kaikenlaisille työmaille. Kuljettajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia kuljetusalan osaajia.

<< Takaisin Vaihtolavat-sivulle

Tilaa vaihtolava