Ammattitaitoinen kuljetuspalvelu Turussa, Naantalissa ja Varsinais-Suomen alueella

Meillä on monipuolinen ja laadukas kuljetuskalusto, joka mahdollistaa niin työkoneiden siirrot kuin vesikuljetuksetkin. Olemme tarjonneet kattavia kuljetuspalveluja vuodesta 1955. Toimialueisiimme kuuluu Naantali ja Turku, mutta myös lähialueet. Tutustu kuljetuksiimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Työmaakoppien ja -koneiden kuljetukset

Siirrämme rakennusliikkeiden ja rakennuttajien työkoneet ja työmaakopit kätevästi Turussa, Naantalissa ja lähialueilla. Meillä on monipuolinen tarkoitukseen suunniteltu kuljetuskalusto. Kalustoomme kuuluvat nykyaikaiset  3–4-akseliset nosturi- ja vaihtolava-autot.

 

Kappaletavarakuljetukset

Tarjoamamme kokonaisvaltainen kuljetuspalvelu kattaa myös erilaisten kappaletavaroiden kuljetukset Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa kauemmaksikin.

 

Entä tarvitsetko vaihtolavan? Meiltä löytyy!

Vaihtolavat sopivat jätteiden keräämiseen monissa erilaisissa kohteissa. Kauttamme saat 10–40 kuution roskalavat taloyhtiöiden talkoisiin, rakennustyömaille sekä teollisuuden ja yritysten tarpeisiin. Lavat sopivat myös kierrätyslavoiksi esimerkiksi puulle, lasille, metallille, betonille, risuille tai pahville.

Katso vaihtolavat tästä!

Puhtaan veden kuljetus

Onko kaivosta loppunut vesi? Kestääkö uima-altaan täyttäminen omasta kaivosta liian kauan? Hoidamme myös erilaiset vesikuljetukset säiliöautollamme Turun ja Naantalin alueilla. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset kotitaloudet ja mökkiläiset kesäaikaan.


Kuljetamme vedet kaivoihin ja uima-altaisiin sekä muihin tarpeisiin. Kaivon tai uima-altaan täyttäminen omasta porakaivosta voi kestää todella kauan, joten vesikuljetus on helppo ja vaivaton ratkaisu. Kuivina kesinä vesikaivot voivat ehtyä, ja silloin voit kutsua apuun vesikuljetuspalvelumme.

Vesikuljetusta tarvitaan usein myös rakennustyömailla. Toimitamme vedet kaikkiin tarpeisiin myös rakennustyömaille, joissa ei ole vielä vesijohtoa. Veden tarve työmaalla voi liittyä betonivalujen tekoon tai muihin rakennustyön vaiheisiin. Myös suuret työkoneet vaativat joskus vesijäähdytystä. 


Toimitamme veden laadukkaalla ja tilavalla säiliöautollamme kuutioittain ja pumppaamme veden asiakkaan säiliöön, altaaseen, kaivoon tai sopimuksen mukaan muuhun kohteeseen.

Lumenajot ja maansiirrot pyörökuormaajalla

Palveluihimme kuuluvat myös irtotavaran lastaukset, kuten maa-ainesten ja lumen lastaus ja poiskuljetus. Oman pyärökuormaajan avulla toteutamme lumenajot ja maansiirrot. Tarjoamme lumenajoa  suurempiin kohteisiin,  kauppojen ja yritysten pihoille. Pyöräkuormaajan avulla ajamme lumet pihasta ja runsaslumisena talvena kertyvät lumikasatkaan eivät ole ongelma. Palveluumme kuuluvat myös lumikuljetukset pois pihoilta ja parkkipaikoilta. Kesäaikaan kuljetamme sepelit ja muut maa-ainekset asiakkaiden tarpeisiin.