Maa-aines Naantali, Turku, Raisio ja lähialueet

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy toimittaa maa-ainekset luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti, Turun ja Naantalin alueella. Meiltä löydät niin hiekan, soran, sepelin, mullan, kuorikatteen, täytemaan kuin luonnonkivet – kaikki tarvitsemasi maa-ainekset eri käyttötarkoituksiin, juuri tarvitsemissasi määrissä. Lue lisää toimittamistamme maa-aineksista ja niiden lukuisista käyttömahdollisuuksista tältä sivulta. Meiltä saat maa-aineskuljetuksen suoraan kotiisi tai rakennustyömaalle!

Maa-ainekset saat toimitettuna nuppikuormasta aina 50 tn kasettikuormaan, lisäksi voidaan toimittaa nosturilla suursäkeissä tai kahmarilla.

Tilaa meiltä!
Rekka kippaa maa-ainesta Raisiossa

Tarvitsetko täytemaata tien pohjaksi tai pihan tasoitukseen?

Kauttamme saat edullisesti täytemaata nurmikon pohjaksi ja kantavaa (moreeni/hiekkapitoista) suurempiin täyttöihin. 


Soita ja kysy tarjous!

luonnonkiviä pihalla

Näyttävää luonnonkiveä pihalle ja puutarhaan!

Nykyään luonnonkiveä käytetään runsaasti koristekivinä pihoilla,
esimerkiksi reunakivinä puutarhassa tai nurmikon reunalla.
Luonnonkivestä saa myös kauniit ja persoonalliset muurikivet. Luonnonkivi on myös ekologinen rakennusmateriaalivalinta puutarhassa, sillä kivet tuodaan usein lähiseudun louhoksilta tai rakennustyömailta. Luonnonkivi on monipuolinen materiaali puutarhan ja pihan koristelussa.


Toimitamme erikokoisia luonnonkiviä, louhosta ja murskeita. Kiviä on saatavilla paljon erikokoja ja värejä niin luonnonkivestä seulottuna tai kivestä murskattuna.

multaa peräkärryssä

Multa

Toimitamme multaa nuppi- ja kasettikuormina. Voimme myös toimittaa maa-aineksia nosturilla suursäkeissä tai krapikauhalla. Istutusmulta ja puutarhamulta antavat mehevän pohjan erilaisille kasveille ja kukille. Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta uudelle nurmikollesi. 

kuorikatetta kassissa

Kuorikate

Kuorikate pensaan juurella pitää kosteuden hyvin allaan, jolloin multa pysyy kuohkeana ja kosteana kuumallakin säällä. Kuorike estää myös rikkaruohojen kasvun kukkapenkissä. Kuorike viimeistelee istutukset.

Sepeli

Sepeli on erittäin yleinen maa-aines monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Toimitamme pihasepelit niin taloyhtiöiden, omakotiasujien kuin mökkeilijöiden pihoille ja sepelit tienhoitoon tienhoitokunnille. Meiltä saa myös hiekoitussepelit ja rakennussepelit. 

kuorikatetta kassissa

Hiekka ja sora

Toimitamme hiekkaa ja soraa moniin tarkoituksiin, kuten betoninvalmistukseen, salaojitukseen, lokakaivojen hiekkasuodatuksiin ja asennushiekaksi uimarannoille leikkikentille ja hiekkalaatikkoihin.

Myös nouto toimipisteestämme

Voit myös noutaa hiekat ja luonnonkivet toimipisteestämme esimerkiksi ha-peräkärryllä!