Meiltä maansiirtoa Turussa, Naantalissa ja koko Varsinais-Suomessa

Kuljetusliike J & T Pajunen Oy hoitaa maansiirtotyöt vankalla kokemuksella. Hoidamme myös pilaantuneen maan siirron. Olemme tarjonneet kuljetuspalveluja Turun ja Naantalin seuduilla vuodesta 1955, joten voit taatusti luottaa kokemukseemme ja korkeaan työnlaatuumme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Maansiirto Turku, Naantali, Varsinais-Suomi

Nykyaikainen maansiirtokalusto

Erilaisten kuljetusten lisäksi pystymme toteuttamaan vaativatkin
maansiirtoprojektit nykyaikaisella ja monipuolisella maansiirtokalustolla.  Teemme maansiirrot ja maa-ainesten kuljetukset sovitun aikataulun mukaisesti. 

 

Maansiirtokalustomme on nykyaikaista ja monipuolista, aina 2-akselisesta nuppiautosta 76 tn kasettiyhdistelmiin saakka. Meillä on tällä hetkellä käytössä 4 kasettiyhdistelmää ja 6 nuppiautoa erilaisiin maansiirtotöihin. Yrityksellämme on laaja yhteistyöverkosto, jonka avulla voimme kasvattaa kuljetuskapasiteettia aina tarpeen mukaan. 

 

Lisäksi tarjoamme maa-ainesten seulontaa ja kuormausta vaa'alla varustetulla pyöräkuormaajalla. Seulonnalla saadaan hyödynnettyä maa-aineksia: esimerkiksi pilaantuneesta maasta voidaan erottaa puhdas kiviaines, joka voidaan hyötykäyttää uudelleen työmaalla ja hienompi maa kuljetetaan pois. Meillä on pilaantuneiden maa-ainesten kuljetuksista yli 20 vuoden kokemus.

Meillä on Naantalissa ja Ruskolla omat maa-ainespuistot, jossa voimme välivarastoida ja kierrättää työmaiden maa-aineksia.

Kierrättämällä maa-aineksia saadaan pienennettyä työmaiden hiilijalanjälkeä sekä edullisia uusiokiviaineksia takaisin työmaille.

Pilaantuneen maan siirto

Olemme erikoistuneet pilaantuneiden maiden seulontaan ja kuljetuksiin, niistä meillä on vankka yli 20 vuoden kokemus.


Oman monipuolisen kaluston ja laajan yhteistyöverkon avulla pystymme vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi, olipa maata sitten 10 tn tai vaikkapa 15 000 tn. Se ei ole meille ongelma – me järjestämme juuri sen määrän ja sellaista kalustoa kuin kukin tarve vaatii.

Yrityksellämme on kaikki tarvittavat luvat jätteiden ja jätemaiden kuljettamiseen.