Vaihtolavakuljetukset Turussa, Naantalissa ja lähialueella

Kuljetusliike J & T Pajunen tarjoaa monipuolista kuljetuspalvelua vaihtolava-autolla Turun, Naantalin ja lähiseudun alueella. Kuljetamme koneet, työmaakopit ja kappaletavarat. Kuljetamme myös vuokraamiamme lavoja asiakkaiden kohteisiin ja tyhjennämme asiakkaidemme omia lavoja, kuten kierrätys- ja roskalavoja. Vaihtolavakuljetuksiemme avulla siirrät myös työmaakoneet ja -kopit kaikenlaisille työmaille. Kuljetamme kaikenkokoista kappaletavaraa vaihtolavojemme kyydissä. Ammattitaitoiset kuljettajamme kuljettaa kaikenlaiset tavarat perille, tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Tilaa vaihtolavakuljetus meiltä!

Vaihtolavat nopeasti

Rakennustyömaalla saattaa tulla tilanne, jossa tarvitaan nopeasti uusia lavoja rakennusjätteille. Toimitamme jokaiselle työmaalle tai taloyhtiön talkoisiin roskalavat tai kierrätyslavat. 


Roskalava on erityisen kätevä ja helppo vaihtoehto silloin, kun jätteitä ei voida helposti lajitella. Esimerkiksi rakennuksilla syntyvä purkujäte on monesti sekalaista jätettä. Kierrätyslava on mainio vaihtoehto rakennustyömaille, taloyhtiöiden talkoisiin tai remontteihin silloin, kun jätettä syntyy paljon. Kierrätyslavalle laitetaan vain tietynlaista jätettä, jolloin kierrätysmaksut ovat huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi roskalavassa.

Luotettava kuljetuskalusto

Käyttämämme kuljetuskalusto edustaa alan korkeimpia standardeja. Kalustomme kuljettaa suuremmatkin kappaletavarat, vaihtolavat ja kierrätyslavat vaivattomasti. Oli kysymys sitten kaivurista tai työmaakopista, uudenaikainen kalustomme suoriutuu urakasta varmuudella. 

Katso kalusto tarkemmin!
vaihtolavat Turussa, Naantalissa ja muaalla Varsinais-Suomessa

Roskalavat

Kierrätyslavan käyttöä.

Kierrätyslavat

Vaihtolavakuljetukset

Ammattitaitoiset kuljettajat

Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat tavarat kohteeseen aina sovitussa aikataulussa, varmasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä yhteishenki on meidän kuljetuksien kivijalka. Meidän mottomme on sen teemme minkä lupaamme.